Εκδρομή του Συνδέσμου στην Νάξο – Τήνο

Ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε μια πολύ ευχάριστη και ενδιαφέρουσα 4ήμερη οδική-ακτοπλοϊκή εκδρομή στην Νάξο και Τήνο, στις 14-17 Σεπτεμβρίου 2024.

Αρχικά στην μαγευτική Νάξο, η οποία και μας ενθουσίασε πολύ, επισκεφτήκαμε τα χωριά Χαλκί και Μονή, το μοναστήρι της Παναγιάς της Δροσιανής, το Φιλώτι και την Απείρανθο το “Μαρμάρινο χωριό” και στολίδι της ορεινής Νάξου.
Επισκεφτήκαμε, επίσης, το Σαγκρί, τον αρχαιολογικό χώρο του Ναού της Δήμητρας, και καταλήξαμε στην διάσημη παραλία της Αγίας Άννας για μπάνιο και για φαγητό.

Με την άφιξή μας στην Τήνο επισκεφτήκαμε το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας και την επομένη παρακολουθήσαμε με κατάνυξη την Θεία Λειτουργία στο Ναό της Μεγαλόχαρης.

Ακόμη ένα προσκυνηματικό ταξίδι στο νησί της Παναγίας, ακόμη ένα υπέροχο ταξίδι, με αξέχαστες εμπειρίες και αναμνήσεις, που οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύνδεσμός μας.

Ευχαριστούμε πολύ το πρακτορείο Παναγιώτης Ψωμιάδης για την άρτια οργάνωση, καθώς και τον συνοδό της εκδρομής μας, τον κ. Βασίλη Κουσαγιαννίδη ο οποίος ήταν άψογος, ευγενικός με όλους και πολύ εξυπηρετικός σε κάθε στιγμή.

Ευχαριστούμε πολύ επίσης και όλους εσάς τα μέλη και τις φίλες, που συμμετείχατε σε μία ακόμη εκδρομή του ΣΕΓΘ.

Τέλος, ευχαριστούμε και την αγαπημένη μας φωτογράφο και μέλος του ΣΕΓΘ, κ. Χαρίκλεια Πλακόσα για τις φανταστικές φωτογραφικές αναμνήσεις που μας χαρίζει σε κάθε εξόρμηση του Συνδέσμου μας.

Previous Image
Next Image

info heading

info content